Razvoj i Jačanje Mišića uz Pomoć Peptana - Pharmaidea.rs

Mišići

Izgradnja i razvoj mišića uz Peptan

Peptan, kao specifičan bioaktivni protein, pruža brojne zdravstvene i nutritivne prednosti kod sportista tokom i nakon vežbanja. Pored izgradnje mišića veoma je važan i za ostale sportske performanse, odnosno štiti vezivna tkiva, hrskavicu, zglobove i time pomaže da se smanji rizik od povreda.

Sa jedinstvenim sastavom i visokim sadržajem amino kiselina: hidroksiprolin, prolin, alanin i glicin, Peptan sportistima pruža kompletnu podršku za mišiće i vezivna tkiva koju ne mogu da nadju ni u jednom drugom proteinu.

Peptan

kod sportista nakon vežbanja pomaže da se održe i vrate proteini u mišiće, te smanjuje vreme oporavka.

Zbog visokog sadržaja glicina ( 20%) i arginina(8%), može da podrži sintezu kreatinina u organizmu za poboljšanje performansi tokom vežbanja i time pomogne sportistima da tokom vežbanja povećaju mišićnu masu.

Dnevna preporučena doza od 8,1 grama obezbeđuje 1 gram arginina dnevno, koji stimuliše oslobadjanje hormona rasta iz hipofize, što dovodi do boljih sportskih performansi, obezbedjuje energiju i veću snagu.

Klinički je dokazano da kod sportista uzimanjem Peptana nakon sporta dolazi do izgradnje ligamenata, tetiva, kostiju, obnavlja se hrskavica te regenerišu zglobovi. Nakon 8 nedelja upotrebe dovodi do oporavka povrede Ahilove pete.

Peptan Plus Vitamin C

Dijetetski proizvod, dodatak ishrani!
kupite Bioaktivni peptid - Peptan Kupite više od dve kutije i ostvarite dodatni popust
Pharmaidea 2024. Sva prava zadržana