Koje su Prednosti Korišćenja Peptana? - Pharmaidea.rs

Prednosti korišćenja Peptana

Visoka efikasnost

Da bi se osigurala efikasnost preparata, neophodno je imati izuzetnu bioraspoloživost u ciljnim tkivima. Dokazano u naučnim studijama više od 90% Peptana je digestirano i dostupno u krvi kao mali peptidi u roku od jednog sata. Iz krvi peptidi (koji sadrže hidroksiprolin, prolin i glicin jedinstvene amino kiseline ) se transportuju u ciljna tkiva: kosti, kožu , zglobove i hrskavicu, gde deluju kao građevinski blokovi za lokalne ćelije i pomažu u povećanju proizvodnje novih kolagenskih vlakana.

Nauka iza Peptana

Nezavisna istraživanja o koristima Peptan peptida započela su još pre 30 godina i intenzivirala se tokom protekle decenije. Rezultat je ubedljivo i još uvek rastuće naučno dokazivanje i brojni članci objavljeni u naučnim časopisima. Danas je Peptan prepoznat zbog značajnih naučnih dokaza koji ga podržavaju. Efikasnost proizvoda pokazana je u dvostruko slepim , placebo kontrolisanim kliničkim studijama, a rezultati su objavljeni u vodećim naučnim časopisima.

Šta je Peptan?

Peptan je prirodni bioaktivni peptid visoke čistoće. Peptan peptidi tipa I su identični kolagenima pronađenim i ljudskim kostima i koži, optimizovani za visoku bioraspoloživost i aktivnost , a njihovu hidrolizovanu formu čovek može lako da svari.

Peptan jedinstveni sastav aminokiselina:

Peptan sadrži 18 aminokiselina , koje su osnovni gradivni elementi naših tkiva i služe kao primarna komponenta proteina. Glicin, prolin i hidroksiprolin predstavljaju oko 50% ukupnog sadržaja, koncentracija glicina i prolina je 10 do 20 puta veća nego kod drugih proteina. Kao rezulat su brojne zdravstvene prednosti i bioaktivne osobine koje se ne mogu naći u drugim izvorima proteina.

kupite Bioaktivni peptid - Peptan

Peptan Plus Vitamin C

Dijetetski proizvod, dodatak ishrani!
kupite Bioaktivni peptid - Peptan Kupite više od dve kutije i ostvarite dodatni popust
Pharmaidea 2024. Sva prava zadržana