Prednosti korišćenja Peptan Kolagena

Visoka efikasnost

Da bi se osigurala efikasnost preparata, neophodno je imati izuzetnu bioraspoloživost u ciljnim tkivima. Dokazano u naučnim studijama više od 90% Kolagen Peptana je digestirano i dostupno u krvi kao mali peptidi u roku od jednog sata. Iz krvi peptidi (koji sadrže hidroksiprolin, prolin i glicin jedinstvene amino kiseline ) se transportuju u ciljna tkiva: kosti, kožu , zglobove i hrskavicu, gde deluju kao građevinski blokovi za lokalne ćelije i pomažu u povećanju proizvodnje novih kolagenskih vlakana.

Nauka iza Peptana

Nezavisna istraživanja o koristima Kolagenih peptida započela su još pre 30 godina i intenzivirala se tokom protekle decenije. Rezultat je ubedljivo i još uvek rastuće naučno dokazivanje i brojni članci objavljeni u naučnim časopisima. Danas je Kolagen Peptan prepoznat zbog značajnih naučnih dokaza koji ga podržavaju. Efikasnost proizvoda pokazana je u dvostruko slepim , placebo kontrolisanim kliničkim studijama, a rezultati su objavljeni u vodećim naučnim časopisima.

Šta je Peptan?

Peptan je prirodni bioaktivni peptid visoke čistoće. Kolageni peptidi tipa I su identični kolagenima pronađenim i ljudskim kostima i koži, optimizovani za visoku bioraspoloživost i aktivnost , a njihovu hidrolizovanu formu čovek može lako da svari.

Kolagen peptan jedinstveni sastav aminokiselina:

Kolagen peptan sadrži 18 aminokiselina , koje su osnovni gradivni elementi naših tkiva i služe kao primarna komponenta proteina. Glicin, prolin i hidroksiprolin predstavljaju oko 50% ukupnog sadržaja, koncentracija glicina i prolina je 10 do 20 puta veća nego kod drugih proteina. Kao rezulat su brojne zdravstvene prednosti i bioaktivne osobine koje se ne mogu naći u drugim izvorima proteina.

kupite kolagen peptan

Kolagen Peptan Plus Vitamin C

Dijetetski proizvod, dodatak ishrani!
kupite kolagen peptan Kupite više od dve kutije i ostvarite dodatni popust
Pharmaidea 2021. Sva prava zadržana