Politika privatnosti

Opšti uslovi kupovine putem online prodavnice Pharmaidea

Pharmaidea online prodavnica (u daljem tekstu: Pharmaidea) svojim kupcima daje mogućnost kupovine proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C putem interneta i isporuku poručenih artikala putem kurirske službe na bilo kojoj adresi koju kupac unese prilikom kreiranja porudžbine širom Republike Srbije.

Kolagen Peptan+Vitamin C registrovan je na teritoriji Republike Srbije od strane Ministarstva zdravlja i ima važeću dozvolu za promet u Republici Srbiji.

Pharmaidea potpuno samostalno odlučuje o asortimanu proizvoda koje prodaje na svojoj internet stranici i isti može menjati/ažurirati bez prethodne najave i bez naknadnog obaveštavanja kupaca.

Sve informacije o proizvodu Kolagen Peptan+Vitamin C, njegovom sastavu, nameni, kao i druge informacije od značaja, poput prednosti korišćenja ovog proizvoda, istaknute su na internet stranici Pharmaidea. Opis proizvoda, njegova namena, sastav i dejstvo, odgovaraju deklaraciji proizvoda i uputstvu sadržanom u pakovanju samog proizvoda. Moguće je da se bez namere pojavi greška u tekstu na internet stranici, pri čemu su kupci u obavezi da, nakon prijema proizvoda, sve informacije o proizvodu Kolagen Peptan+Vitamin C provere na njegovom pakovanju i u pratećim uputstvima, a Pharmaidea ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo koji događaj koji bi eventualno nastao kao posledica toga što je neka od informacija na internet stranici nenamerno pogrešna.

Prikaz proizvoda

U cilju prikaza i ilustracije proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C na internet stranici Pharmaidea postavljena je fotografija proizvoda u originalnom pakovanju. Budući da su pakovanje proizvoda i njegov dizajn podložni izmenama, može se dogoditi da fotografija nekada ne odgovara u celosti dizajnu pakovanja proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C koji se isporučuje kupcima.

Prodajna cena

Cena proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C na internet stranici Pharmaidea izražena je u dinarima i uključuje PDV i troškove isporuke na teritoriji Republike Srbije. U slučaju akcijskih cena proizvoda, na internet stranici će biti prikazana precrtana prethodna cena proizvoda uz novu sniženu cenu, pri čemu se cena proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C formira i menja u skladu sa poslovnom politikom Pharmaidea, bez obaveze prethodne najave. Kupci plaćanje vrše pouzećem, odnosno, gotovinom kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Cena isporuke obuhvaćena je ukupnim iznosom koji je naveden prilikom potvrđivanja porudžbine, i isti će biti poslat kupcima na e-mail adresu koja je ostavljena prilikom poručivanja proizvoda. Naveden iznos predstavlja ukupan iznos za plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke. To je i iznos koji je odštampan na adresnici pošiljke i preko tog iznosa nema nikakvih dodatnih provizija koje je potrebno platiti. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Ukoliko nije posebno navedeno na stranici proizvoda, sniženje cena proizvoda važi do kraja tekućeg meseca ili do rasprodaje namenjenih zaliha proizvoda.

Ukupna cena poručenih proizvoda ažurira se u trenutku potvrde porudžbine, pa je konačnu obračunatu prodajnu cenu, uvek potrebno proveriti u specifikaciji prilikom potvrde porudžbine.

Unos podataka za isporuku i/ili registracija

Prilikom kreiranja porudžbine proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C, kupci moraju uneti tačne podatke za isporuku pošiljke, i to: ime i prezime, adresu na koju se proizvod Kolagen Peptan+Vitamin C isporučuje, kontakt telefon i e-mail adresu.

Prilikom unosa podataka kupci mogu izabrati opciju kupovine bez registracije ili opciju kreiranja (registracije) naloga. U slučaju izbora registracije naloga, kupac sam bira lozinku sa kojom ubuduće pristupa svom nalogu. Otvaranjem naloga na internet stranici Pharmaidea, kupci ostvaruju brojne dodatne pogodnosti, jer se svi registrovani podaci čuvaju u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti i Zakona o zaštiti potrošača, registrovani kupci svoje podatke mogu ažurirati, a kupovina proizvoda je jednostavnija, budući da se registrovani kupci samo prijavljuju na svoj nalog, dok se registrovani podaci automatski unose u novu porudžbenicu. Registrovani kupci mogu pristupiti informacijama o svojim prethodnim kupovinama i mogu odabrati opciju da na svoj e-mail dobijaju periodične informacije o proizvodu ili akcijskim cenama.

Kupovina na internet stranici Pharmaidea moguća je i bez kreiranja naloga, u kom slučaju se pri pravljenju porudžbine unose samo neophodni podaci, i to: ime i prezime, adresa na koju se proizvod Kolagen Peptan+Vitamin C isporučuje, e-mail adresa i kontakt telefon, pri čemu neregistrovani kupac prilikom svake sledeće kupovine mora opet uneti svoje podatke. Neregistrovani kupci nemaju uvid u svoje prethodne kupovine, niti ostvaruju dodatne pogodnosti koje su namenjene samo registrovanim kupcima.

Svi podaci o kupcima se prikupljaju, čuvaju i obrađuju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i Zakonom o zaštiti potrošača.

Isporuka

Pošiljke se isporučuju na sva mesta na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe.

Iako je maksimalni zakonom propisani rok isporuke 30 dana, uobičajeni rok isporuke je od 1 do 7 radnih dana od dana potvrde porudžbine, uz određene nepredviđene izmene usled neočekivanih okolnosti. Ukoliko kupci žele dodatne informacije o isporukama, mogu nas kontaktirati na e-mail adresu callcentar@pharmaidea.rs ili na telefon: 011 2780678 radnim danima od 8:00 h do 16:00 h.

Isporuke se vrše obično u periodu od 8:00 h do 16:00 h u skladu sa rasporedom kurirske službe, pa je potrebno uneti adresu na kojoj je moguć prijem pošiljke u tom periodu, kao i tačan kontakt telefon na kome je dostupna osoba koja će primiti pošiljku.

Izmena i otkaz porudžbine pre otpreme

Kupci imaju mogućnost izmene ili potpunog otkaza napravljene porudžbine u bilo kom trenutku nakon potvrde porudžbine, pa sve do trenutka otpreme pošiljke bez bilo kakvih dodatnih troškova.

U zavisnosti od pošiljke, vrste isporuke i doba dana kada je porudžbina potvrđena, pošiljka može biti otpremljena u roku od 12h do 72h (u slučaju vikenda), te je za svaku izmenu ili otkaz porudžbine potrebno da nas kontaktirate što pre na na e-mail adresu callcentar@pharmaidea.rs ili na telefon: 011 2780678 radnim danima od 8:00 h do 16:00 h,

Otkaz kupovine nakon otpreme ili nakon prijema pošiljke

Kupci imaju pravo da otkažu porudžbinu u bilo kom trenutku nakon otpreme pošiljke ali najkasnije u roku od 14 dana od trenutka prijema pošiljke, bez navođenja razloga. U tom slučaju,  kupci sami snose troškove isporuke i povrata proizvoda, kao i trošak umanjenja vrednosti proizvoda u slučaju ako su proizvodi raspakovani iz originalnog pakovanja, u iznosu koji se utvrdi nakon povrata proizvoda. U slučaju kada proizvod nije raspakovan iz originalnog pakovanja, kupac dobija povrat punog iznosa cene vraćenog proizvoda.

Saobraznost proizvoda

U skladu sa zakonskom regulativom, proizvod Kolagen Peptan+Vitamin C saobrazan je svojoj nameni u roku naznačenom na samom pakovanju proizvoda. Za proizvode za koje garancija važi duže od 2 godine, kupci dobijaju poseban garantni list

Reklamacije i povraćaj novca

Kupci mogu prijaviti eventualne reklamacije na broj telefona 011 2780678 radnim danima od 8 h do 16 h ili putem e-mail adrese: callcentar@pharmaidea.rs

Reklamacije u vezi sa kašnjenjem ili izostankom isporuke porudžbine u dogovorenom roku, kupci bi trebalo da dostave odmah nakon što je istekao rok od 7 radnih dana ili rok koji je naznačen za isporuku poručenog proizvoda, ako je duži od 7 radnih dana.

Reklamacije na primljenu količinu, eventualna oštećenja ili na kvalitet proizvoda, kupci mogu poslati u roku od 7 dana od prijema paketa.

Reklamacija mora da sadrži: identifikacione podatke o kupcu, e-mail adresu koja je prijavljena prilikom porudžbine, identifikacioni broj porudžbine, kao i detaljan opis reklamacije.

Pharmaidea pristupa rešavanju svake reklamacije prema načelu dobrog privrednika odmah po prijemu iste, ali u zavisnosti od sadržaja reklamacije i potrebe da se istraži više činilaca, krajnji rok za odgovor na reklamaciju je 7 dana od dana prijema reklamacije.

U slučaju povraćaja novca kupcu koji je porudžbinu platio u gotovini pouzećem, Pharmaidea će povrat novca izvršiti uplatom na tekući račun koji mu kupac dostavi.

Utisci kupaca

Na internet stranici Pharmaidea registrovani kupci imaju mogućnost da ostave utiske i prenesu svoje iskustvo ili mišljenje o proizvodu Kolagen Peptan+Vitamin C nakon njegovog korišćenja. Prilikom objavljivanja komentara, koje je rezervisano samo za registrovane kupce, vidljivi će biti isključivo oni lični podaci koje kupac unese prilikom deljenja svojih utisaka ili mišljenja o proizvodu, dok se ostali lični registrovani podaci ne prikazuju u komentarima. Registrovani kupac, ukoliko želi, može naknadno da zatraži ažuriranje ili brisanje sopstvenog komentara.

Svi komentari uneti od strane registrovanih kupaca, na samoj internet stranici objavljuju se nakon izvršene provere sadržaja, a najkasnije u roku od 24h od dana ostavljanja komentara. Objavljivanje komentara ne zavisi od ocene proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C, ali Pharmaidea zadržava pravo da prilikom provere sadržaja neke od komentara ne objavi ili ih objavi uz manje izmene koje ne utiču na suštinu komentara, već su neophodne ukoliko je registrovani kupac ostavio komentar sa uvredljivim sadržajem; komentar koji direktno promoviše/reklamira proizvode koji se ne nalaze u našoj ponudi; komentar kojim je data nezadovoljavajuća ocena bez ikakvih argumenata i potvrde o tome da je proizvod Kolagen Peptan+Vitamin C zaista i korišćen. Takođe, kako je ova stranica na online prodavnici Pharmaidea rezervisana isključivo za razmenu utisaka, iskustava i mišljenja o korišćenju i dejstvu proizvoda Kolagen Peptan+Vitamin C, neće se objaviti komentari koji u sebi sadrže pitanja ili drugi sadržaj koji ne prenosi mišljenje o konkretnom proizvodu.

Zaštita privatnosti i zaštita podataka o ličnosti

Prikupljanje, obrada i čuvanje podataka o kupcima vrši se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i Zakonom o zaštiti potrošača. Prilikom registracije kupaca obavezno se unose samo podaci neophodni za uspešnu realizaciju kupovine proizvoda, dok opciono kupci mogu uneti i druge podatke.

Kupci u svakom trenutku mogu ažurirati ili obrisati unete podatke ili zatražiti od Pharmaidea brisanje svih ličnih podataka koje su uneli i koji se kao takvi čuvaju u sistemu.

Svi podaci o kupcima i njihovim porudžbinama strogo se čuvaju i dostupni su samo licima kojima su isti neophodni za obavljanje posla. Sva lica kojima se dostupni ovi podaci, odgovorna su za zaštitu privatnosti i zaštitu podataka o ličnosti.

Podaci o privrednom društvu Pharmaidea d.o.o:

Poslovno ime: Pharmaidea d.o.o. Beograd – Zvezdara
Adresa sedišta: Vojvode Sime Popovića 4
Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko
Šifra delatnosti: 4690
PIB: 107805926
Matični broj: 20875798

 

Kolagen Peptan Plus Vitamin C

Dijetetski proizvod, dodatak ishrani!
kupite kolagen peptan Kupite više od dve kutije i ostvarite dodatni popust
Pharmaidea 2020. Sva prava zadržana